Flåsarn- -

då var hon här och störde friden!

Jahapp, då var hon den ena mamman här och bråkade då.. skoj!
Men, hade hon inte kommenterat här så hade ingen fått veta vem hon är.
Dumt av henne!

Jag har ju inte ens skrivit några namn.


..

And she did it again.

Ska dock vara noga med poängtera att jag fortfarande inte nämnt några namn.

Kommentarer
Postat av: kicki

Den ända som är korkad här så är det du, sitter och skriver om en människa du inte ens vet vem det är du känner inte ens mig men ändå skriver du saker i din blogg som inte stämmer? hur tror det känns? är du precis lika iq befriad som beckabitch eller? verkar ju inte mer troligt, skräp dig du ska föreställa mamma men beter dig som en 6åring.

Du hade inget bättre för dig så du var tvungen att ta efter en sådan barnslig sak som becka lr? så förbannat moget du. Är de inte KONSTIGT att theos kontaktfamilj ger theo lavemang om de är så förbannat dåligt lr? shises verkligen hatar störda människor du bara slänger skit utan att ens veta SANNINGEN, skulle du vilja att JAG gjorde så imot dig? bara undrar??????

Postat av: kicki

Självklart kunde du inte svara på om du skulle vilja att jag eller någon annan gjorde så imot dig? De vill du såklart eller? Man ska passa sig vad man önskar dig, poff säger de så slår önskan in. Jag har inte gjort dig någonting så sluta försök göra mig illa de vinner du ingenting på.

2009-01-22 @ 00:10:37
Postat av: kicki

Kan du inte svara i din egna blogg så tar ja bara det som att jag har rätt för jag tänker inte leka dadda med dig i beckas blogg.

2009-01-22 @ 00:14:55
Postat av: Beckah

Ett tips; ignorera henne helt. Svara inte alls, varken i form av kommentarer eller inlägg. bara ignorera. Tystnaden är nog värre än texten, texten förstår hon ändå inte innebörden av.



Så slipper du samma skit jag fått gå igenom.

2009-01-22 @ 00:19:12
http://beckahbitch.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://www.domglomdabarnen.dinstudio.se/

2009-03-30 @ 16:30:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin



bloglovin

RSS 2.0