Flåsarn- -

Lite gamla filmklipp..

Så, nu är jag någorlunda klar här hemma, har iaf gjort det som verkligen behövdes, dock hinner jag inte med sovrummen så jag ska försöka få Ante att hjälpa till med dom imorgon.. man får väl smöra lite extra för karln helt enkelt.

Nu sitter jag bara här och tar det lugnt för snart är det dags att gå till bussen för att åka och hämta Maya på dagis, får se hur det går idag.. de senaste dagarna så har hon varit helt omöjlig från att vi väntar på bussen i Valbo tills det att vi kommit innanför dörren hemma, så ca 1 timme är hon världens mest arga unge.

Ante ska på after work med kvinnorna från förskolan han jobbar på i kväll... dom ska käka mat och ha trevligt.. så jag och Maya får äta något gott här hemma, vad vet jag inte.. men något ska jag nog komma på iallafall.

Just ja.. kikade igenom lite gamla filmklipp
på mig och Ante från tiden vi bodde i Bergby och från när jag var gravid.. ganska så kul faktiskt, vilken jäkla hat kärlek vi har till varandra egentligen :)
Vi älskar att retas med varandra, gärna tills den ena blir skit arg eller gråter..men men.. vi älskar varandra ändå.


Sommaren-07, dags att sova..men Ante sjunger istället..










Kommentarer
Postat av: joymonkey

Du verkar ju ha stenkoll på varenda människa som råkar ut för mig? =)

2009-03-14 @ 01:23:00
http://joymonkey.blogg.se/
Postat av: linnsey

Jo jag vet att jag ska prata med min BM, men det har jag gjort å hon tog bara blodvärdet på mig å det var bra, å sen tyckte hon bara att ja inte skulle klaga eftersom jag va faktiskt gravid, lite ont i huvudet vad gör det, jag kommer va med om mycket värre saker.









2009-03-14 @ 18:44:05
http://linnsey.bloggagratis.se
Postat av: linnsey

ja, ska nog ringa rådgivningen imorgon bara för att höra, även om jag inte tror att det är havandeskapsförgiftning, så kan man aldrig vara för säker=)

2009-03-14 @ 20:19:47
http://linnsey.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin



bloglovin

RSS 2.0