Flåsarn- -

Svininfluensan #2



Många som jag känner som nyligen har tagit vaccinet mår superdåligt.

Kan ta två av mina systrar och en av mina bröder + några andra som exempel;

Rebecca 16år- Kunde knappt röra sin arm,var tvungen att få hjälp med att ta på sig en jacka.
Miranda 11 år- Sa igår att hon nästan inte hade någon känsel i sin arm.
Min lillebror Adam 9 år - Mådde dåligt och hade jätte ont.
Mammas kompis,45 år fick ligga på hjärtintensiven i 1½ vecka efter att ha tagit vaccinet.

Jag blir mer och mer övertygad om att mitt beslut är helt rätt.

JAG ÄR SÅ GLAD ÖVER ATT JAG INTE HAR SPRUTAT IN DET DÄR HELVETESGIFTET I MIN KROPP!

Kommentarer
Postat av: Elin {Mamma till ängeln Meja och gravid}

Ont i armen (att man knappt kan röra den), få feber m.m. kan du få från vilket vaccin du än tar, till och med av de vaccin du måste ta för att åka utomlands.. Det är även något dom har gått ut med och sagt..

2009-11-13 @ 12:00:05
http://pruppen1987.blogg.se/
Postat av: Annso

Har läst lite om vad du tycker om vaccinet å vad folk fått för div biverkningar, jag har tagit vaccinet å fick inga biverkningar, sen så har jag sånt jobb så att det känns viktigt att inte smitta personer som är svagare och kan råka mer illa ut av influensan, sen vill jag ju naturligtvis inte smitta Melvin som idag inte får vaccinera sig, även om det är på tal om att dom ska börja med barn från 6mån till 3 år oxå. Sen en sak till igår blev jag utnämnd till forsbackas nyfiknaste människa, så jag kommer att konkurera(stavas det så?) om "skvallertronen" med dig när det är dax :)

2009-11-13 @ 13:15:28
Postat av: Bettan

Har själv tagit sprutan för ca 4 veckor sen. Blev lite öm och röd runt injektionsstället. Lite svårt att lyfta armen ovan huvudet nån dag. Alla jag känner som tagit sprutan har fått likanade biverkningar som mig. Helt vanliga med andra ord. Jag själv är gravid och många barnmorskor säger att det är farligare för en gravid att få den nya influensan än att ta vaccinet. Till slut så valde jag sprutan.

2009-11-13 @ 13:25:25
http://gustavpers.blogspot.com
Postat av: Elin {Mamma till ängeln Meja och gravid}

Sv: Okej. Visst det är kanske ovanligt att man hamnar på hjärtintensiven efter att man tagit ett vaccin, men det har min morfar gjort också och då tog han stelkrampsprutan, men det skrämde inte mig. Jag tar hellre risken av biverkningarna än att ta risken att bli smittad..

2009-11-13 @ 13:47:01
http://pruppen1987.blogg.se/
Postat av: Madde

Hej Lina! Kul att se dig på stan härom veckan :)

Jag har också tagit vaccinet och jag fick bara lite ont i armen. Kan leva med det, var öm i 2 dagar ungefär. Ville inte ligga på den sidan när jag skulle sova men allt har gått bra :) Var t.o.m med min brorson på barnsim då man ska kasta upp barnet i luftenoch ta emot. Och de gick superbra :) Tycker nog alla bör ta sprutan ändå jag.



Ta hand om dig. Kram Madde

2009-11-15 @ 19:38:52
Postat av: Madelene

Jag tror att det är mycket mycket lindrigare att ha skitont i armen i 2-3 dagar än att åka på svininfluensan och ligga väldigt sjuk i veckor. Jag tvekade på vaccinet innan men bestämde mig till slut för att ta det, för att åtmonstone att skydda min lilla dotter som inte själv får ta. Jag hade skitont i armen mot kvällen och dagen efter, kunde inte röra den och inte jobba men sen var det bra. Min svärmor åkte på svininfluensan och låg däckad i nästan 3 veckor innan hon kunde stå på benen..



Men sen har många mått sämre än ont i armen av sprutan, visst är det så oxå.

2009-11-15 @ 22:01:07
http://tanteluttan.blogg.se/
Postat av: ``Maria´´

Jag tycker du ska ta den iallafall. Tror det är säkrare att ta sprutan än att få svininfluensan. Jag fick bara lite ont i huvudet och sen armen gjorde ont också, men det kan man ta :D

2009-11-17 @ 12:18:17
http://marianehvvonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin



bloglovin

RSS 2.0