Flåsarn- -

Familjeliv,familjeliv..förbannade jävla FAMILJELIV!

ÅH!
Så fort jag kikar in i forumet på FL så finner jag en tråd som jag bara måste kika in i och denna gång blev det just DENNA vilket jag ångrar nu i efterhand.
Känslorna inombords kokar av ilska.

Hur tänkte hon?!


Hur fan kan man lämna ett litet barn ensamt i bilen?
Spelar ingen roll om man bara springer iväg 5-10 minuter, barnet får ju liktförbannat sitta där i bilen själv, ÖVERGIVEN.
Vad som helst kan ske i en sådan situation! Varför tänker inte folk längre än vad näsan räcker?!

I somras utanför Coop på Valbo Köpcentrum så stod jag utanför ingången och rökte medans jag väntade på Ante och Maya när jag ser att en bil blir parkerad bara någon meter framför mig.
Det var en av de hetaste dagarna som vi hade.. men iaf, pappan lämnade sina två barn ca 2-4 år gamla fastspända och ensamma i en stekhet bil som DESSUTOM stod parkerad mitt i solen!
Jag hörde hur barnen grinade, sprang snabbt in på Coop och kollade efter pappan.. sen sprang jag ut och öppnade bildörrarna, då kom pappan ut plötsligt.. jag kunde inte hålla käften då så jag sa vad jag tyckte om det han hade gjort. Tack och Lov så vart han inte arg på mig, i stället erkände han och sa att det var dumt gjort och att han inte trodde att han skulle vara borta så pass länge.
Sedan tackade han mig för det jag hade gjort.

Nåväl, vad är det som är så jobbigt med att ta med sig sin lilla bebis in på dagis när man lämnar det större barnet?!
Oavsett om ungen är vaken eller sover så lämnar man INTE ett barn själv i bilen!



Kommentarer
Postat av: phantom

Seriöst klart man kan lämna barnet själv i bilen i 5-10 minuter. hur orkar folk lägga sej i vad man gör om inte barnet mår illa? hur fan mår ditt barn om man rannsakar sej själv så kanske man lär sej lite om andra.

2010-03-24 @ 21:46:52
Postat av: ida

näe, fan..man ska ALDRIG lämna sitt barn i bilen så länge han/hon inte kan ta hand om sig själv!

2010-03-24 @ 22:09:43
http://ihuvudetpaida.blogg.se/
Postat av: Katrin

nä usch skulle aldrig kunna lämna ungen ensam i en bil... ungen vet ju inte hur länge man är borta heller. det är den ju för liten för att förstå. det enda den förstår är "nu går mamma ifrån mej och jag sitter kvar"... klart ungen skriker och känner sej övergiven.. fy faen. och jättebra det du gjorde på parkeringen! många skulle säkert inte våga...

2010-03-25 @ 08:24:53
http://katrinrigglov.blogg.se/
Postat av: A Bergman

Hur många gånger har man inte hört "jag tittade bara bort för en kort stund" när det hänt fruktansvärda saker.. barn som drunknar, blir bortrövade etc.. När det väl händer nåt fel så går det ju så fruktansvärt fort.. kan ju handla om sekunder..

2010-03-25 @ 18:36:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin



bloglovin

RSS 2.0