Flåsarn- -

RÖR DU, DÖR DU!


Jag är otroligt svartsjuk av mig, så där svarsjuk att mina ögon blir alldeles svarta om jag ser något olämpligt och Ante är inblandad, t.ex att han kramar en tjej som jag verkligen inte gillar eller att han kanske sitter för nära en för mig helt okänd tjej.

Jag målar jämt upp värsta scenariot i skallen när jag är på fest med Ante eller om han är på fest utan mig hos någon kompis.
Om jag skulle vara med honom på en fest och jag ser att en tjej beter sig flörtigt mot Ante så är inte jag den som är den så att säga, jag går gärna fram, rycker bort karln och talar sedan om för tjejen att det hon gjorde inte är okej.
Skulle tjejen inte fatta, eller ta illa upp så är jag inte sen med att hytta med näven.

Jag är en sådan person, jag skäms över det. Men va fan..

När jag var tillsammans med mitt ex och vi var på krogen så råkade han fälla en tjej så att hon ramlade, när han sedan skulle hjälpa henne upp så var jag snabbt fram och knuffade omkull henne igen och skrek "Låt henne ligga kvar, där kan hon för fan gott och väl ligga!!"
Där bör det också tilläggas att jag hade mkt alkohol i kroppen.

Däremot, om Ante skulle sitta nära,krama m.m en tjej som vi båda känner så bryr jag mig inte ett skvatt.

Mitt motto har alltid varit: RÖR DU, DÖR DU!
Och det mottot kommer nog alltid följa mig, det kommer nog aldrig ändras.

Hur är ni? Är ni svartsjuka eller låter ni eran partner göra vad fan han/hon vill med andra?

Kommentarer
Postat av: Katrin

är ungefär som du, med skillnaden att jag nog inte skulle göra så mycket mer än att bli förbannad... men jag försöker att tänka på att jag ska lita på Alex...

2010-03-06 @ 00:11:48
http://katrinrigglov.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag är snarare tvärt imot, jag resonerar snarare att vill han flirta med andra tjejer är det hans förlust... Jag litar fullt på fredde skulle han strula till det så är det hans huvudvärk...

2010-03-08 @ 20:24:33
http://mariaalm.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag e typ likadan, fast jag Litar på Mic.. MEN INTE på andra fruntimmer av anledningen att jag vet hur vi kan vara! som sagt, rör du min karl så jävlar :-P (om jag inte godkändt det haha)

2010-03-10 @ 20:34:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin



bloglovin

RSS 2.0