Flåsarn- -

Så vem är du som talar om för mig vad jag ska tycka,tänka,skriva och säga?

Oj oj vad livat det blev inne på Facebook efter DETTA inlägg, men jag hade inte förväntat mig annat heller.
Har fått en del starka reaktioner angående det jag skrev och jag kunde inte bry mig mindre.

Jag accepterar och respekterar att vissa har helt olika åsikter än mig men inte fan hindrar det mig från att skriva det jag tycker och tänker?
Varför sparkar folk bakut pga det inlägget?  Jag tror att dom tar åt sig men vägrar ta det till sig.
Förstår ni?

Jag har tydligen dragit ner det hela till dagisnivå, hmm.. det är konstigt eftersom att jag har uttryckt mig skriftligt korrekt, inte användt ONÖDIGT många utropstecken eller svurit i mina kommentarer.
Jag har skrivit som en VUXEN människa med vett i skallen gör.

Men om man tar åt sig så jävligt av det jag skriver, varför inte bara rannsaka sig själv då? Lyfta lite på locket och kika runt för att se om man kanske tar åt sig för att man vet att jag har rätt?

Det är skillnad på folk och folk och så kommer det alltid vara.


Kommentarer
Postat av: Nina

Jag anser att det var ett riktigt bra och tänkvärt inlägg jag! Det är en sak att känna sig trött, sliten och maktlös inför sina barns trots och prövningar...och jag tror dessvärre att det fortfarande är precis som du beskriver, mammorna som får ta mycket av detta! Det är nog inte bara en gång man hotat med att säga upp sig från den rollen. Men att skriva det, sätta det på pränt..det är en annan grej, det är starka ord....håller helt med dej Lina!

2010-05-12 @ 06:48:56
http://noteratavnina.blogg.se/
Postat av: Hanna

What? Har inte dig på FB så vet inte vad folk skriver. Men klart att man får säga vad man tycker om vad folk säger vad dom tycker. Förstår inte "varför" om det har uppstått hetts av det du skrivit. Samtidigt som jag förstår ironin i att sälja sitt barn. (vilket du också gör, men reagerar på att man skriver så) Hm. Finns det inget annat folk kan lägga sin energi på? Hur många står upp för de barn som blir drabbad av alkohol t.ex. Med fulla föräldrar, hur många avstår från alkohol så länge barnen är små, för att inte låta dem påverkas? Finns det någon procent som gör de?

Reagera kan man göra, men det är när man agerar som det märks.

2010-05-12 @ 08:51:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin



bloglovin

RSS 2.0