Flåsarn- -

Uppåttjack, ja tack!

Jag har hur mycket som  helst att göra nu egentligen och borde passa på att få sakerna gjorda nu när Maya sover, men jag finner ingen ork i min kropp, ingen som helst ork.

Jag har disk som står och väntar i köket, högar av tvätt liggandes på golvet och i tvättkorgar i sovrummet, hela databordet är fullt av papper och annat skräp, likaså hyllorna vid tvn. Jag borde rensa lite. Men jag orkar inte.

Orkar inte Orkar inte Orkar inte.

Jag önskar mig en diskmaskin.

En tvättmaskin har vi, men den fyller ingen direkt funktion mer än att den agerar samlingsplats för badrummets diverse grejer så som t.ex toapapper, tidningar,tops, deodoranter, salvor och smutsiga kläder.
Måste boka en tvättid snarast.


Hur orkar ni andra egentligen? Hur orkar ni städa era hem och hålla allt kliniskt rent 24 timmar om dygnet och 365 dagar om året?
De piller ni tar vill jag också ha!!



Jag antar att jag just nu befinner mig i en liten "down-period"... brukar kunna bli så ibland. Det kommer gå över och då kommer även orken och kraften tillbaka.. men tills dess lär jag acceptera mitt nuvarande whitetrashliv.

Kommentarer
Postat av: Grannkärringen Carina

Ska jag berätta en hemlis för dig Lina?

Ingen annan som orkar heller....

Kliniskt rent tror jag ingen har, säger dom det då ljuger dom.

Jag säger som så jag. Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete!

2011-05-01 @ 21:04:03
Postat av: EmmaL

Tricket är att ha en plats för varje grej och försöka se till att det hamnar där det ska vara. Smutstvätten ex, alltid i smutskorgen, inte på golvet. Diska eller stoppa i diskmaskin direkt efter maten. Städa ihop på Mayas rum tillsammans med henne innan läggdags (det gör inte vi men ett förslag iaf ;) ) Då blir det mycket enklare att städa golv och sådär sen. Beröm tösen (och gubben) när de lägger grejerna på rätt ställe, förstärkning fungerar bättre än bestraffning på de flesta. :D

2011-05-01 @ 21:10:01
Postat av: Katrin

Håller med Carina... tror inte heller någon annan har det kliniskt rent. Inte jag i alla fall. Städar lite då och då men kanske inte så mycket och ofta som man borde.. meeeen så länge det inte är för skitit och stökigt så får det fan vara så. Man ska ju orka med barnen och ha ett liv utöver det med =)

2011-05-02 @ 07:39:00
http://katrinrigglov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin



bloglovin

RSS 2.0