Flåsarn- -

Dag 29, med fokus på att må bättre!

Sitter i soffan och glor på tv. Henrik Schyffert och Johan Rheborgs program "Alla är fotografer" visas på SVT. Verkar som ett bra program.
 
Resten av familjen försöker sova...så snart är det totalt lugn här hemma.

Drog på mig nyskorna och drog en repa nu på kvällen,  nästan 5 km blev det. Jag har skavsår nu, Buhuu. 
Imorgon förmiddag så blir det en långkörare på minst 7km och jag ska försöka få med mig brorsan. Maya säger att hon ska gå men cykel är ett bättre alternativ för henne.

Andreas fick ett paket från gymgrossisten idag, innehållandes lite "bra att ha grejer" när man håller på och hurtbullar. Alltid kul med sånt så får man lite mer motivation till att fortsätta. 

Go kväll på er allihopa! 

Bjuder på en bild på min kärlek 💞4 veckor, med fokus på att må bättre.

Nu har det gått 4 veckor av mitt "nya" liv. Jag känner mig stolt över mig själv, om man får säga så. 
På helgerna har man ju kunnat unna sig lite gott, men inte för mycket. Men ångesten kommer direkt man stoppar något i munnen och får en att tänka : " är det värt det?".
 
Nu har vi precis firat påsk och det har gått förvånansvärt bra. Köpte godis på långfredagen att stoppa ner i dotterns påskägg och för att jag skulle få ha lite på lördagen. Råkade köpa för mycket. Åt en del på lördagen, blev illamående och konstaterade att "Näe..spar jag godiset så kommer jag småäta.Bäst att ge bort det", så jag ringde brorsan på lördag kväll så fick han komma och hämta det.
 
Jag märker inte sån stor skillnad på kroppen tyvärr, men mitt tankesätt har förändrats och jag har blivit mycket piggare för övrigt.
 
Hoppas alla har haft en bra påsk :)
bloglovinbloglovin

RSS 2.0