Flåsarn- -

För all del, sitt kvar unge man, jag ska bara gå på bussen baklänges med vagn..


När jag skulle kliva på bussen och åka hem till Forsbacka från Valbo så fick jag backa på bussen, jag såg att det satt en ung kille ca 16 år där vagnen ska stå så jag ursäktade mig och trängde in vagnen där han satt.. .Jag trodde att han skulle flytta på sig, men det gjorde han inte.. inte ens benen flyttade han på så att jag kunde få in vagnen riktigt.

Jag svor lite tyst för mig själv medans jag bökade och stökade för att få vagnen att stå bra.. jag gick och stoppade i busskortet i den där busskortsgrejen och sedan gick jag tillbaka till vagnen, killen satt kvar med hörlurar i öronen och kollade ut genom fönstret..

-Ursäkta mig, min dotter är arg för att hon inte kan se mig när jag står här, får jag sätta mig ner? du kanske kan sätta dig där *pekar*

Killen svarar inte.. han fortsätter titta bort.

-Hallå! Jag behöver ha denna plats!


Fortfarande inget svar..

-Men det är ju för fan inte sant! Är jag den enda här som inte är hjärndöd?! Flytta på dig så får jag sitta vid min dotter!

Killen kollar bort...

-Men sitt kvar då jävla idiot.. jag ska fan sparka dig i arslet så att du flyger ur bussen när du ska av.


Och så var det med det...

Ibland så kan man inte hålla humöret uppe.

Kommentarer
Postat av: Emma, Mamma till Tuvaliee

Haha.. Fan va jag garva när jag läste det där om killen på bussen! :D Det går till en viss gräns och det där va fan sjukt gjort av killen...

2009-03-11 @ 12:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin



bloglovin

RSS 2.0