Flåsarn- -

Det finns ingen Gud..

Sitter ensam ikväll igen, precis som igår och många andra kvällar/nätter. Jag trodde att det skulle kännas bra att få vara ensam, därför lät jag Andreas åka iväg och festa lite...
Varför ska man ALLTID låtsas vara så jävla stark för?!!

Det är nu det kommer, de kalla kårarna längs min ryggrad, tankarna om ett liv efter döden, känslan av tomhet och ensamhet.

Jag tänker på min lillasyster... fan vad jag saknar henne! Jag önskar att jag kunde ta all den smärta och all den förtvivlan hon känner just nu. Jag önskar att jag fick vara med henne, ge henne kramar och förklara för henne att jag finns där, att inget är hennes fel.
Fan, tänk om jag hade makten att vrida tillbaka klockan och förändra saker och ting, då hade jag gjort det nu utan att tveka en sekund.

Alla ni religiösa fanskap där ute; DET FINNS INGEN GUD! GUD HAR ALDRIG FUNNITS!

Jag har aldrig varit troende.. men nu, efter allt som hänt så är jag mer än 100% säker på att Gud bara är någon uppdiktad snubbe som folk väljer att tro på ENBART för att dom är så vilsna i sitt eget liv.
Tack och lov så äger inte jag en endaste jävla bibel och jag lovar att en sådan idiotisk bok aldrig kommer få någon plats här hemma.

Fan fan fan... Rebecca, jag älskar dig!Jag vill att du ska må bra, jag vill kunna prata med dig och skratta över fåniga saker, precis som vi alltid gjort.


Kommentarer
Postat av: rebecca

jag älskar dig lina! även om komentaren kommer typ 1 år senare så vill jag bara förklara att jag är så enormt tacksam för allt du gör för mig! att ha dig som storasyster är något jag är så otroligt glad över.

jag känner ibland att jag är dålig på att säga hur mycket jag uppskattar personer i min närhet, eftersom det blir så självklart att dom alltid kommer finnas där.. men jag vill att du ska veta att du är en människa jag ser upp till otroligt mycket, å du har hjälpt mig i mitt liv genom att bara vara dig själv.

kram!<3

2011-06-16 @ 15:24:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin



bloglovin

RSS 2.0