Flåsarn- -

Trasiga tvättmaskiner och grusiga rumpor!

Idag har jag varit på världens sämsta humör och inte fan blev det bättre när jag upptäckte att bara 1 tvättmaskin av 2 fungerade nere i tvättstugan.
När det är så så hinner man inte tvätta mer än 3 maskiner och då är det omöjligt att bli av med det berg av tvätt som väntar på att bli tvättat.

Nåja.. Ante kom hem från sin mamma runt kl 12, då åt vi lite grekisk gyros, svingott!
Efter det så blev det tjafs, såklart.. vi båda blev sura på varandra och det slutade med att jag och Maya gick till lekparken... efter ett tag så fick jag ett sms från Andreas som sa att han ville hitta på något.. så tillslut hamnade vi å badplatsen där vi åt lite kyckling och pastasallad samt. riskakor.
Maya då, hon badade såklart.

Medans vi var där så hade vi bakgrundsmusik i form av ett dansband som heter SANNEX, dom skulle tydligen spela på badplatsens dansbana/scen ikväll.. .

Jag längtar tills imorgon faktiskt, om det är fint väder så ska vi gå ner till badplatsen för att bada,leka och steka oss i solen.. senare på eftermiddagen så ska Maya hem till sin farmor där hon ska spendera natten, jag och Ante ska nämligen ut och äta på restaurang och sedan ta någon öl och drink på en uteservering, kommer bli så mysigt, ett perfekt sätt att fira 4 års förlovning på tycker jag.


Ante & Jag vintern-07, senaste gången som vi var ut på restaurang bara vi två tillsammans.

Kommentarer
Postat av: Katrin

grattis på årsdagen då =)

2010-07-01 @ 19:48:18
http://katrinrigglov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin



bloglovin

RSS 2.0