Flåsarn- -

Get of my back!

Fan vad irriterad jag blir på människor som redan innan dom har träffat mig har bestämt sig för att ha taggarna utåt och hata mig.
Dom hatar allt jag säger,skriver och gör.
Dom är stöddiga när man ses och låter en verkligen veta att dom inte gillar en....
MEN...dom kan vara vän med mig på FB.

Egentligen borde jag väl skita totalt i folk som inte har något annat för sig än att tala om för mig hur dålig jag är osv, men det är inte så lätt att bara skaka av sig allt skit... va fan, jag är inte mer än en människa.
Även om jag kan ha rätt rå humor och har lätt att förlåta folk så kan jag även blir väldigt ledsen och känna mig kränkt ibland, speciellt när det handlar om folk jag inte känner.

Och jag kan faktiskt erkänna att jag kastar en liten sten i ett glashus just nu eftersom att jag själv kan ha väldigt förutfattande meningar om andra som jag inte känner, men jag är alltid redo att ge dom en chans.
Visar dom för mig att dom faktiskt är helt okej människor så är det inga problem för mig att ändra uppfattning och det kan jag berätta för dom.

Men jag förstår inte varför de flesta som är hatiska mot mig är tjejer/kvinnor.. Vad har jag gjort mot dom som får dom att hysa sådan ilska mot mig?
Är det bara pga det jag skriver här i bloggen eller?
Jag börjar nästan tro det.. för det kan ju inte handla om avundsjuka, för vad skulle dom vara avundsjuk på?


Kommentarer
Postat av: ida

jag tror att det är för att du är cool :) :-d

2011-03-05 @ 00:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



bloglovin



bloglovin

RSS 2.0