Flåsarn- -

1 min..

ja.. 1 minut efter att jag postade senaste inlägget så hörde jag från sovrummet:
-Maaaammaaaaaaa koh! Maaaaaaammaaaaaaaa KOH!
(Mamma kom)

Det blev inget soffliggande för mig..35 minuters middagsovande blev det för Maya.. rekordlite.

Torsdag..

Det är Torsdag idag ju.. fan vad veckorna går snabbt!
Ante har redan varit hemma i 4 veckor och börjar jobba igen på Måndag... jag och Maya däremot blir hemma tills 10:e augusti då hon ska skolas in på ett nytt dagis och när hon är klar där så kan jag få börja jobba.

Igår var det lite kaos här hemma.. trodde verkligen att det var slutet för mitt och Antes förhållande... men det ordnade sig.

Just nu så sover både karl och barn, jag har plockat undan lite och väntar nu på att mamma ska komma med sin lilla hund Wille, men dom kommer inte förren kl 14, så jag hinner nog plocka lite mer.. eller så lägger jag mig i soffan och vilar lite.
Ska vara hundvakt ikväll igen, enda tills i morgon.. ska bli skoj :)


Nä nu kallar soffan på mig :)


Gratis saker..

Gå in HÄR och bli medlem, det krävs inte många ihoptjänade poäng för att få något, t.ex så krävs det BARA 30 poäng så kan du få en laptop, det ni!

Seså, bli medlem nu!

Han har ju bara...

Idag har vi iaf fått konstaterat att Ante inte bär på DENNA sjukdom... han har "bara" öroninflammation i båda öronen och halsfluss, så nu går han på penicillin.

För övrigt så sov jag och Maya middag i 4 timmar idag, snacka om skönt! Men fattar ni?! 4 timmar!!

I kväll blir det myskväll med Ante, vi ska kika på serien Tusenbröder, och den är ju sååååå bra, man kan inte tröttna på den!

Bloggar väl i natt... eller i morgon..Massör..

.. det ska jag bli, börjar min "utbildning" hos mamma idag :)
Så om några månader får ni kontakta mig om ni vill bli knådade ;)
Spöklikt..När Maya var nyfödd så fick vi såna där Baby-Watchers av Antes släktingar, skit bra sak att ha tyckte jag då..
Men det ändrades ganska snabbt då jag allt för ofta hörde konstiga ljud i enheten som jag bar med mig.
Många gånger gick jag in för att kolla till om Maya var vaken när jag hade lagt henne för att sova.. men nä, hon sov som en stock, och de ljud jag hörde var inte ifrån något barn, det var med mörka mummel, som en vuxen alkoholiserad man eller något.

Efter några månader så slutade jag använda "babyvakten" av just den anledningen att jag tror att andar/spöken kan tala med oss genom dessa grejer..

Vad tror ni?   tror ni på spöken?

Genus bajs..Jag klarar verkligen INTE av allt jävla snack om genus... genus hit och genus dit.. blablablabla..


Hemma hos oss säger vi varje dag till våran FINA dotter att hon är söt och fin osv.. vi vill att hon ska veta det, att hon ÄR fin i våra ögon, oavsett vad hon har för kläder eller frisyr.
Maya blir glad när hon hör oss säga det till henne och varje gång jag har fixat håret på henne eller tagit på henne nya kläder så säger hon till mig och Ante " Maya fiiin", och ja, det är hon ju! JÄMT!
Läst en massa om just detta och funnit en hel del där det står att om man kommenterar hur fin ett barn är så lär man barnet ytlighet, att det är bra att vara fin på ytan osv..
Varför, varför i helvete ska man inte få säga till sitt barn att denne är fin?!
Jag förstår inte problematiken!

Ska vi i stället,när Maya kommer och säger att hon är fin, säga "Nä men, vad glad du är idag" eller "Roligt att se dig här".. det låter så avvisande på något sätt...så kyligt.
Hade jag varit ett barn vid en sådan situation så hade jag blivit ledsen för att mamma och pappa inte sa att jag var fin..

Är det bara jag som fullkomligt hatar allt jävla genus skit?!


Och det här med stereotypa könsroller.. men lägg av nu då!
Visst, det är väl klart att pojkar inte föds med bilar i händerna och att flickorna inte föds med dockor.
Låt barnen leka med vad dom vill, så har jag gjort med min dotter och tro på fan att hon ÄLSKAR att leka med sina dockor, byta blöja på dom och ge dom mat.

Orkar inte vara så ingående vad gäller detta eftersom att genus bara är ett dumt jävla påhitt från deppiga feminister som tycker att karlar är skit.Lyckliga förhållanden= bullshit


Jag tror inte på lyckliga förhållanden, ni vet såna där äckligt lyckliga,gulligullande,inget bråkande förhållanden. Jag tror inte att dom finns faktiskt.

Nä, de som påstår sig leva i ett super lyckligt förhållande med väääääärldens bästa partner,ljuger.Dom ljuger stort,inte bara för oss runt om, dom ljuger även för sig själva.

För egentligen, hur normalt är det att aldrig bråka? aldrig ha en het diskussion osv?
I ett sådant förhållande kommer man väl ingen vart? eller?
Man måste ju prata ut, få ur sig saker om ett förhållande ska kunna gå framåt.

"Jag och min sambo vi bråkar aaaaldrig och vi har aldrig några problem"
Nämen visst sörru, och jag heter Sven!

Jag tror nämligen då att ni är för fega för att diskutera och för fega för att tala sanning.
Jag tror också att ni är otrogna mot varandra,smeker varandra medhårs för att undvika konflikter och ljuger för varandra.

Jag spyr på alla er som säger att ni lever i världens bästa förhållanden utan bråk m.m..

Jag och Ante däremot, vi har ganska ofta rätt så heta diskussioner om allt från städning till blöjbyten och tro mig, att få rensa luften och släppa stenen som ligger på ens axlar är så JÄVLA skönt ibland!
Och man kommer alltid på en bra lösning efteråt som blir bra för båda parter.

Självklart så finns det ju "lyckliga" förhållanden, men gräv lite djupare så ska ni se att allt inte är ängar och gröna skogar jämt.

Jätte konstigt inlägg, jag vet.. men vad fan ska man skriva om då?

Gräsänka..


Min rockstjärna super i sann metal anda.. sen är det ju såklart jätte kul för oss andra att skoja lite med honom när han har somnat ;)

Jupp, jag är ju på sätt och vis en gräsänka i kväll eftersom att Ante ska leva ut sina rockstjärnedrömmar i Bomhus.
Fast egentligen,hur mycket rockstjärnestatus får man om man är trubadur,spelar låtar som t.ex  Hound dog och uppträder på något jubileumstjossan eller vad det nu var?
(jag lyssnar inte så mkt när han pratar om sina spelningar)

På en skala från 1-10 så tror jag statusen är lika med 1 eller så...
Men men, karln får ju pengar iaf och det är ju alltid välkommet!

Jag dåråva ska vara hemma själv med Maya och mammas hund.. så det ska bli kul att se hur man ska lyckas pussla ihop promenader m.m.. men det ska nog gå bra, hunden är ju så pass liten att det bara är att slänga upp han på axeln om det skulle bli nå problem och Maya får ju sitta i vagnen.
Usch vad jag babblar..

Odåga..Hundvakt idag tills i morgon åt mammas lilla odåga Wille..dock är han lite större nu än på detta kort.


SvininfluensanJa, alltså..  jag och min vän Ida kom på just det att Ante är ju ett svin och så har han influensan..
Behöver jag säga så mkt mer?


Dött..

Har inte hänt något särskilt i Casa De Forslund-Olsson idag faktiskt, förutom att vi har kikat lite på Pippi och varit och handlat.. Ante provade sin lycka på Jack Vegas och vann 1700kr.. dom pengarna spenderades på trummor till vårat XBOX..

Annars har det varit dött.

Försöker få tillbaka bra sovrutiner till Maya också.. har ju varit lite krångligt de senaste nätterna, men ikväll verkar det vända till det bättre *peppar peppar*

"Om jag betyder något för dig så gör du inte så här mot mig"

Överallt läser jag om unga tjejer/kvinnor som förlorat kontakten med någon närstående pga graviditet.
Det kan vara allt från mammor till pojkvänner.

Att lämna någon i sticket, som just då under den perioden genomgår en av de största förändringarna i livet,både psykiskt och fyskiskt, är lågt.
De personer som ska föreställa vänner eller familj och som alltid påstått att dom alltid kommer att stötta dig försvinner helt plötsligt, snabbare än vad du kan säga "ögonblick".

Det får en att fundera på vad riktiga vänner egentligen är och om man verkligen är så älskad av sin familj som dom alltid har sagt.

Man kanske blir helt ointressant för sina vänner när man helt plötsligt inte kan följa med ut på en fest/krog innehållandes alkohol och annat stoj.
Familjen kanske tycker att man inte är riktigt mogen för att ta hand om en annan människa, att man kanske bör vänta tills man växt upp och skaffat sig mer livserfarenhet,jobb och en trygg grund att stå på.

Under graviditeten så är man i behov av stöd från alla håll och kanter, det sista man behöver är en massa energislukande personer som bara bråkar på en om ditten och datten och som sedan pratar bakom ryggen på en samt säger upp kontakten.

Situation 1:
Du kanske är super bundis med en kompis sedan barnsben, sedan kommer det där blåa plusset på graviditetstestet, ni skrattar åt det ihop, ni pratar om det och är lyckliga tillsammans.
Några veckor senare får du höra på omvägar det snack som gått runt staden om dig, att du är värdelös och att du aldrig kommer kunna ta hand om ett barn.
Du vet direkt vem som har spridit dessa rykten, du känner dig besviken, bortgjord och ensam.
Är den där personen verkligen din vän?
Nej.

Situation2:

Du bor med din kille som säger sig älska dig över allt annat i denna värld, ingen av er har några riktiga jobb, din mens är försenad med ca 2 veckor.
Du köper ett graviditetstest och testet visar ett pluss. Du berättar för din sambo,han avvisar dig kyligt.
Han bryr sig inte, han kräver att du ska göra abort, annars lämnar han dig.
Med tårararna rinnande längs dina kinder försöker du förklara för honom att du inte klarar av att göra en abort..
Han lämnar dig, du står där ensam,gravid och ledsen.
Är det kärlek?
Nej.

Situation3:

Du får reda på att du är gravid, du berättar för dina föräldrar, båda kanske tar det negativt eller så gör en av dom det.
Du ställs inför samma ultimatum som föregående, abort eller bli lämnad.
Valet är självklart för dig, ingen abort.
Du blir bortstött av din förälder, ni pratar inte med varandra och om ni skulle prata så skulle du bara få höra hur oansvarig du är som tänker föda ett barn till världen, du blir kallad egoist och omogen av den person som tidigare sagt sig älska dig.
Är det så riktig mor-far-dotter kärlek är?
Nej.


Jag blir så illa berörd av allt sådant.
Jag vill hjälpa,finnas där och vara ett stöd.


Tack och lov så har inte jag varit med om detta själv.. men jag kan föreställa mig hur det hade känts om jag skulle råka ut för det.

Mysdagar är värdefulla..
Jag längtar tills den dagen då Maya är så pass gammal att hon förstår det värdefulla med mysiga inomhusdagar innehållandes soffa/säng,någon bra film och lite smått och gott att äta.

Regniga dagar är ju perfekta till att inte göra något alls..man kan utan dåligt samvete krypa ner under ett täcke i soffan och bara slappa.. men sedan jag fick barn så har man inte tid med det, speciellt inte nu då Maya är i den ålder då hon måste aktiveras typ ständigt.

Kommer dröja länge innan hon kommer att förstå innebörden med regniga mysdagar..men som jag längtar!Men kom igen nudå!


Faan vad dåligt med läsare jag har haft den senaste tiden, beror det på min dåliga uppdatering eller?!
Känns inte bra att det har sjunkit något så förjävligt, börjar nästan få lite prestationsångest overhere.. vad ska jag skriva om för att ni ska orka/vilja läsa?!

Jag förstår att det är tråkigt att läsa om vardagsysslor,dagens middag eller hur min dotters bajs ser ut(inte för att jag någonsin har skrivit om hennes bajs) men.. vad vill ni läsa? vad vill ni se mer av?!

Föressten, så tycker jag att det börjar bli dags för en ny bloggdesign...

Bildbomb från Sonisphere-Hultsfred!

I Fredags kväll kl 21 så styrde vi våran bil ner mot Hultsfred, där vi skulle gå på Sonisphere festivalen..gick bra att åka dit trots mörker och 50 mil.. .kom fram runt 2.30 och var lagomt trötta och hungriga då.
Letade efter ett ställe att parkera bilen på där vi också kunde sova... sagt och gjort, sen sov vi till kl 6.. 2 timmars sömn, skit bra :)
Strax efter att vi vaknat så letade vi oss fram till festival parkeringen, betalade 100kr i parkeringsavgift och sedan åt vi lite frukost,gjorde oss i ordning och började vandra några km innan vi var framme vid själva festivalområdet, klockan var då runt 9 på morgonen, inte så mkt folk alls och solen var på väg fram.
Gick och satte oss på en "servering" ute vid vattnet, drack en varsin cola och rökte några cigg, det var så skönt att få sitta och slappna av... sen fylldes hela parken med svettiga hårdrockare...även en och annan "brat" fanns också närvarande,äckligt värre liksom, men va fan? vad gjorde dom där egentligen?

Första bandet ut på scen var Dead by April och sen fortsatte dagen så med en massa band som spelade på 2 olika scener, man fick springa fram och tillbaka som en idiot.
Vid två tillfällen så öste regnet ner, över 100 pers trängdes under ett litet plåttak vid ingången till själva parken, det var trångt.
Efter en lång väntan, kl 00.05 ca  så gick det STÖRSTA bandet upp på scen, Metallica! Som vi hade väntat, som vi hade längtat! Långt fram stod vi, väldigt långt fram.
Underbar setlist hade dom, dom öppnade sin konsert med låten Battery, faaaaaaaan vad underbart!

En helt galen festival som bjöd på allt från lerpölar till circle pits!

På söndagen så vaknade vi i bilen 9.30, klädde på oss och åkte hemåt... var hemma runt 16.30.. tog det lite lugnt och åkte sedan för att hämta Maya... skönt att vara hemma, sova i en säng och kunna duscha/gå på toa när man vill.På vägen dit så var man svettig och lite halvt trött...
Den tråkiga vägen mellan Gävle -Uppsala-Stockholm..


Ante var jäääätte cool..


Framme i Hultsfred..


dags att käka sallad/pot.sallad mackor..


Dags att sova, dock blev inte Ante kvar där bak så länge..Jag kollade på Bert innan jag skulle sova..


Festivalparkeringen,frukost och lite Bert..


Ante är glad, för han vet att han ska få se Metallica igen..


Gått någon km, bara typ 1 km kvar..


Inne på området, vid serveringen..


Man måste ju pudra sig lite också..


Ante äter lunch..


Första bandet,Dead by April.Öl+ festivalsko = sant


Lamb of God


Skitigt+lerigt festivalområde..
Festivalskor..


Festivalfötter..


Dags för Metallica snart..


Kirk Hammett-Metallica   foto: Jag


Robert Trujillo-Metallica  foto:Jag


Kirk Hammett -Metallica   foto: JagJames Hetfield-Metallica   foto: Jag


Man var lite lerig och svullen när allt var över..Ante dök efter ett Metallica plektrum,rakt ner i lerpöl!


Så där ja, då var den bildbomben gjord!


Tvätt i ena handen och en unge i den andra..Alarmet på mobilen var ställd på att ringa kl 06.00 i morse, men jag snoozade... läääääängeeee... enda fram till kl 6.48 faktiskt.. kl 7 hade jag tvättid.. så det var bara att packa ihop lite tvätt,väcka barn och ta med sig både tvätt och barn ner till tvättstugan, enklare än jag trodde faktiskt, dock hade jag bara 1 Ikea kasse med tvätt med mig ner.. brukar ha mkt mer, man jag var tvungen att tänka på att Maya skulle med.. så då gick det inte att ta med så mycket.

Väl nere i tvättstugan så hjälpte Maya till och var duktig, hon fick lägga sina egna kläder i en tvättmaskin och hon blev så lycklig över att få delta i det jag gjorde.

Blir bara 2 maskiner där nere idag.. har inte tid eller ork att springa fram och tillbaka tills klockan är 12, så jag har startat en maskin här uppe också, dock innehåller den bara snuttis just nu.

Nu längtar jag tills kl 8.30, för då är det Saltkråkan på Barnkanalen, det brukar jag och Maya alltid se :)


Ante sover fortfarande och det behöver han med tanke på att han ska köra hela vägen ner till Hultsfred ikväll/natt..
Innan vi beger oss av söderut så ska vi handla lite till kylväskan och sedan lämna Maya hos svärmor i Sandviken..


Får se om jag bloggar något mer idag.. ha det bra.

Poolparty för Maya!

Jag vet, är evigheter sedan jag skrev typ, förutom det förra inlägget...men tid har inte funnits riktigt och orken har inte heller varit i sitt essä.
Det ska bli ändring, jag lovar.

Iaf, Maya var på sitt första poolparty idag hos Antes farmor & farfar, vi föräldrar fick inte närvara.. men runt kl 16 när vi kom och skulle hämta Maya så var hon full igång med att bada så vi blev kvar ett tag.
Men, olyckor hände, först så dök hon ner i "stora" barnpoolen och hamnade under vattnet, tack och lov så fick jag upp henne och ingen skada var skedd.
Sen när hon ville gunga så klev hon på en geting, taggen fick jag plocka ut.. men efter lite ringblomsalva så blev foten bra och hon fortsatte att bada.

Maya med gräsklipparen hon fick..


Älskade älskade barn..


så underbart fin..


det vackraste i världen..


min hårfagre man..


Maya med sin farfar Eric
I morgon så åker vi till Hultsfred och Sonisphere för att se på Metallica, så ni kommer få vänta tills på Söndag eller Måndag innan jag bloggar igen.. tyvärr.. men ska försöka slänga in ett litet inlägg i morgon.


Ännu ett barn utan båda föräldrarna, sjuk skadeglädje?När man mår som bäst ska alltid någon försöka förstöra, vissa klarar inte av att se andra lyckliga.
Som paret i det här fallet, dom inboxar på facebook om en del saker och jag blir faktiskt upprörd.
Jag har inte gjort ett skit.
Jag vet inte ens vilka dessa människor är eftersom att dom har en falsk användare.. dock har jag mina aningar om vilka det är och det gör mig så fruktansvärt förbannad att en viss person inte kan gå vidare med sitt liv utan att försöka förpesta mitt liv!
Det räcker tydligen inte med att h*n följer efter mig om h*n ser mig på Köpis(Valbo Köpcentrum), nu ska h*n och dennes bihang börja ljuga om en massa sms!

Jag bryr mig inte ett skit om denna person pga ett antal saker denne gjort mot mig för en massa årsedan!

Hur fan är man funtad om man försöker förstöra mellan ett par som har barn?!
Vill man se ännu ett barn växa upp utan båda föräldrarna under samma tak?!
Vad är det för sjuk skadeglädje?

Tack och Lov så finns Ante här och tror på mig, han har inte visat någon ilska över vad dessa patetiska RÅTTOR har skrivit, och det är jag så glad över!

Jag och Ante-Club Monster, 6/5-06
Jag ska döda dig!

Ja jävlar vad länge sedan det var som jag skrev ett inlägg.. men men, har ju varit fint väder för det mesta.. förutom de senaste dagarna då.

Har väl inte hänt så mkt egentligen, alla i familjen Forslund-Olsson är lediga nu, skönt som fan.. men man önskar ju att man kunde få sovmorgon ibland.. men det är väl en dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse.

Den 17-19 Juli så åker vi ner till Hultsfred, jag och Ante, vi ska se Metallica och en massa fler band på lördagen den 18:e..men eftersom att det tar ett tag att åka bil ner dit så lär vi åka redan Fredagen den 17:e, ska bli kul att komma iväg och göra något..

Helgen som kommer nu så ska vi ut till stugan på lördagen och så blir vi där tills på söndagen, ska grilla och ha trevligt :)

Idag ska jag försöka skicka iväg Ante och Maya till Sandviken eller något så att jag får städa här hemma med hög musik..

Sen så måste jag säga att Maya är verkligen Mom´s little monster, hon har alltid något bus för sig, är aldrig lugn och är ibland helt förjävlig så att jag får lust att bara släppa allt och springa iväg och aldrig komma tillbaka.


Igår så blev jag mordhotad här på gården, jävla idiot....
Jag pratade lugnt och sansat med killen  om att han som är 16 år kanske inte behöver jaga små barn mellan 6-11 år och att han inte behöver bry sig så mycket om dom.. men då började han skrika och hota mig på flertalet sätt.
En pil & båge fick jag riktat mot mitt huvud..
-Jag ska döda dig!
-Eh, varsågod, gör det.. jag står här, låt mig bara röka färdigt först,tack.

Så jävla cool kille liksom.
Och han bor man granne med...

Nä nu ska jag försöka vakna till liv.. eller gå och dö eller något...

Ett inte så roligt inlägg..


Ladis, Juli-08


Igår slutade Maya på dagis, jag köpte en jätte fin och stor blomma till fröknarna på avdelning som ett tack för den tiden Maya fick vara hos dom, jag såg på den fröken som var där att hon tyckte att det var lite sorgligt att Maya slutade.
Men det är väl så det är.. för det är ju faktiskt så att Maya är världens sötaste och mest underbara unge trots att hon är så busig och har sådan stark vilja.

Vi bestämde oss för att äta ute för att "fira" att Maya hade slutat på dagis.. så vi åkte och åt på AGA i Sandviken, ingen finmat precis, men det dög och det var gott, dock så klarade inte min mage av det så bra då jag har levt på Dr.Pepper,cigg och vatten sedan lördagen typ..men men...
Fick lite besök här också under kvällen, trevligt var det :)
Jag,Maya och min syster Rebecca gick ner till ladis runt kl 20 för att ta ett dopp.. var bara jag som badade och varmt var det :)
Sen så gick vi hem igen och lyssnade på karlarna när dom spelade gitarr och sjöng...
Vid 21 tiden så var det lugnt här hemma, inget besök var kvar och Maya fick gå och sova... sen så träffade jag Sussi så tog vi en tur ner på ladis för att bada.. Sussi blev en badkruka och stod bara i vattnet medans jag blev som en 10 åring igen :)
Väl hemma igen så slängde jag mig i soffan för att kika på TV.. Wildboys.. fan vilka sexiga karlar Chris Pontius och Steve-O är egentligen ;)

Idag har vi inga måsten, Ante drog nyss till jobbet, Maya sitter här i mitt knä..idag ska vi bara vara.
Planerna för dagen ser ut som så att vi ska dra hem till min farmor när Sussi har lunch.. så kan Maya få bada lite i poolen.

Ska strax göra lite havregryns gröt åt Maysan..

Bloggar säkert senare.. annars gör jag det i morgon.

bloglovinbloglovin

RSS 2.0